Ter Harmsel | BTW-vrije actiemaand in september bij Baderie Ter Harmsel!

BTW-vrije actiemaand in september bij Baderie Ter Harmsel!

Bij Baderie Ter Harmsel hebben we geweldig nieuws voor iedereen die op zoek is naar nieuwe badkamermeubels! In de maand september organiseren we bij Baderie Ter Harmsel een speciale actiemaand waarbij je profiteert van btw-vrije leveringen op alle losse meubels van de topmerken PrimabadThebalux en Sanibell.

Wat houdt deze actiemaand in?

Tijdens deze actiemaand in september betaal je geen btw op de levering van alle losse badkamermeubels. Dit betekent dat je hoge kortingen kunt krijgen op je favoriete meubels, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om je badkamer een upgrade te geven.

Belangrijke details:

> Actieperiode: De hele maand september
> Merken: Primabad, Thebalux en Sanibell
> Voorwaarden: De btw-vrije actie geldt alleen voor losse meubelleveringen en niet voor volledige badkamers. Ook lopende offertes zijn uitgesloten van deze actie.
> Montage: Montage is uiteraard in overleg mogelijk, zodat je zonder zorgen kunt genieten van je nieuwe meubels.

Mis deze kans niet om je badkamer te upgraden met hoogwaardige meubels tegen een lage prijs! Bezoek onze showroom en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment. Onze badkamermeesters staan klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze.

Baderie Ter Harmsel
Nijverheidsstraat 22, 7461 AE Rijssen

Voor meer informatie, neem gerust contact met Baderie Ter Harmsel op. We hopen je snel te zien tijdens onze btw-vrije actiemaand in september!


Laatste nieuwsberichten: